Един от символите на Ливърпул с активна кариера - Джейми Карагър, похвали нападателя на отбора Луис Суарес. Според него 25-годишният уругвайски национал е най-играч в английската Висша лига.

"Ако анализираме последните 12 месеца, ще забележим, че Суарес е най-добрият играч в първенството. Трябва да отбележим, че няма такива партньори, каквито би имал например в Челси. Той е един от най-добрите състезатели в съвременния футбол. Много сме щастливи, че защитава цветовете на нашия клуб. Всичко, което прави на терена по време на официалните мачове, го гледаме и на тренировки.

В момента той дели първото място при голмайсторите. А в същото време играе за отбор, който не е спечелил толкова много мачове през сезона. Много хора смятат, че сме зависими от него. Но вижте какъв е Меси за Барселона и Роналдо за Реал (Мадрид).

Не ме разбирайте погрешно. Да, различни играчи на Манчестър Юнайтед на различни позиции бележат много голове. Винаги обаче в един отбор има човек, който е всичко за тима си. Суарес е точно такъв за нас", коментира Карагър.