Бранителят на Ливърпул Джейми Карагър все още не е изгубил вярва в шансовете на "мърсисайдци" да играят в Европа следващия сезон. За да си осигури участие поне в турнира Лига Европа, Ливърпул трябва да завърши на пето място във Висшата лига, а в момента "червените" изостават на 5 точки от намиращия се на тази позиция Тотнъм.

"Не мисля, че загубената точка с този късен гол (б.р. загубата от Уест Бромич с 1:2 в събота) ще промени с нещо крайното класиране. Все още имаме шанс да настигнем Тотнъм. Те завършиха само наравно", сподели Каръгър.

"На няколко пъти този сезон си мислехме, че сме се простили с шансовете за Европа. След това обаче правим няколко добри резултата и отново започваме да си мисли, че имаме шансове. Победихме Манчестър Юнайтед, след като загубихме от Уест Хем. Да се надяваме, че ще направим същото срещу Манчестър Сити в следващия кръг. Това е много важен мач за нас. Сити похарчи много пари и са отбор, пълен с много звезди, но да се надяваме това да бъде мачът, с който да се върнем по правия път след загубата. Предстоят ни някои големи мачове, за съжаление имаме някои контузии и сега е дори по-важно да бъдем заедно до края на сезона”, допълни защитникът.