Треньорът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти все още не е отписал напълно титлата на Испания. Снощи тимът му достигна само до 2:2 у дома с Валенсия и два кръга преди края изостава на 4 точки от лидера Барселона.

"Мачът беше страхотен, само резултатът не ме задоволява. Имахме много шансове да отбележим, върнахме се в двубоя след 0:2, пропуснахме дузпа. Борихме се до края и заслужавахме да спечелим, но за съжаление не се получи”, започна Анчелоти.

"Платихме си за няколко дребни грешки, които направихме. И въпреки това съм доволен от показаното през второто полувреме. Сами виждате, че Примера дивисион е тежко първенство и въпреки преднината на Барселона, ние имаме два мача, които трябва да се постараем да спечелим", сподели още италианецът.

"В сряда ще сме ОК. Да, разочаровани сме от резултата срещу Валенсия, но сме пълни с увереност за Шампионската лига. Така се чувстваме и ще го видите. Досега момчетата ми дадоха всичко, за да се класират за финала в Берлин и ще се опитаме да направим още една крачка към него", сподели Анчелоти за предстоящия мач реванш от Шампионската лига с Ювентус.