Нападателят на Манчестър Сити Карлос Тевес  се завърна в игра за своя клубен отбор след пет месеца пауза. Той се появи за пръв път на терена с фланелката на клуба от септември месец насам, но го направи за резервния тим на "гражданите".

Аржентинският национал взе участие в двубоя срещу Престън (1:3), който се игра в Карингтън при закрити врати. Престоят му на терена обаче продължи едва едно полувреме, като изявите му далеч не бяха впечатляващи.

"Мирър" определя играта на аржентинеца като доста тромава и твърди, че Карлос изобщо не се намира в добра физическа форма.

Тевес не беше играл за Сити от септември, когато избухна скандал с отказа му да влезе на смяна в двубоя с Байерн (Мюнхен) от Шампионската лига - случка, която впоследствие доведе след себе си цяла поредица от катаклизми. След като почти три месеца беше в родината си без позволение, звездата се завърна в Манчестър през миналата седмица и се извини на мениджъра Роберто Манчини и съотборниците си. Италианският специалист прие извиненията и заяви, че ще разчита на него.