Червеният картон, който Джон Тери си изпроси във вчерашния двубой с Барселона стана причина английските медии да направят класация на най-глупавите червени картони в историята. Защитникът бе изгонен в 37-ата минута за удар без топка на Алексис Санчес.

На първо място в списъка е изгонването на Дейвид Бекъм за удар срещу Диего Симеоне по време на мача Англия - Аржентина от Мондиал 1998. Незабравимата глава на Зинедин Зидан в гърдите на Марко Матераци също намира челно място, както и Пол Скоулс, получил червен картон за отбелязан гол с ръка срещу Зенит.

Уейн Рууни попада два пъти в списъка - за отстраняването му от игра през 2005 г. в мача с Виляреал за аплодисменти към арбитъра и за червения картон в срещата с Португалия на Мондиал 2006 г., получен за това, че настъпи Рикардо Карвальо.

Джейми Карагър е в Топ 10 за хвърлена монета срещу фенове през 2002, а съотборниците от Нюкасъл Лий Бойър и Киърън Дайър за сбиване помежду си. Ариен Робен, изгонен за празнуване на гол със запалянковци и Златан Ибрахимович, шамаросал съперник, допълват десетката.