Капитанът на Реал (Мадрид) и националния отбор на Испания Икер Касияс обяви, че си е поставил за цел през новия сезон 2012/13 да спечели всички възможни трофеи на клубно ниво.

„Искам да спечеля четири купи в следващите 12 месеца – Суперкупата на Испания, Примера Дивисион, Купата на Краля и Шампионската лига. Започваме ударно с мач срещу Валенсия. Те са отбор, който винаги може да те затрудни максимално, но това е добре за нас. В крайна сметка всеки играе, за да побеждава силните и да печели титли", сподели Касияс.

„Спечелването на Шампионската лига ще е много специално, защото ще ни бъде за десети път. Миналата година бяхме много близо, но останахме в подножието, така че се надявам този път да стигнем до края”, допълни вратарят.

„Златната топка трябва за бъде спечелена от този, който най-много я заслужава. Казват, че това може и да съм аз, но далеч не съм обсебен от тази идея. На всички е ясно, че вратарите не са особени фаворити, когато стане дума за тази награда, но според мен ние имаме същото право да се борим за нея, както и всеки друг футболист”, завърши испанският национал.