ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Легендарният испански вратар Икер Касияс си заби нов автогол в социалната мрежа "Туитър" след пореден пост и то на национален празник - ден на въоръжените сили на страната, в който се чества годишнината от откриването на на Америка през 1492 г. от Христофор Колумб. Той е бил представител на католическите крале на Испания, чиято експедиция е била спонсорирана лично от кралица Изабела Кастилска.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Вратарят или онзи, който се представя за него, написа в социалната мрежа: "Аз съм испанец". Това послания пък стана повод за доста шеги и нападки по негов адрес, след като само преди дни привлече вниманието с признание в "Туитър", че е гей. По-късно легендата обяви, че профилът му бил хакнат.

„Моля, някой да му вземе телефона“, „Вече не правя разлика между реалност и хакване", „Много добре, Икер. Разкажете ни повече глупости за себе си", „Хакнат ли сте или сте в Гърция?", "Каква е паролата на този човек, за да бъде хакнат всеки ден?", са част от коментарите към последната публикация на бившия страж, който снощи написа, че Килиан Мбапе му харесва, защото имал топки, както неговите.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК