Вратарят на Реал (Мадрид) Икер Касияс заяви, че всички в тима са разярени от отпадането на осминафиналите в Шампионската лига от Лион. Испанците направиха 1:1 у дома и с общ резултат 1:2 напускат надпреварата за шести пореден път още на осминафиналите.

“Всички ни боли много. Всички сме бесни. Трудно е да разберем тази загуба, особено играчите, които са дълго в отбора. Това е удар с боздуган. Искам да се извиня на запалянковците ни за тази загуба в Шампионската лига, за която имахме много надежди. Ние, играчите, трябва да поемем нашата част от отговорността”, каза Касияс.

“Това е истински срам. За пореден път доказахме, че във важните мачове не можем да довършим съперника. Трябваше да покажем сплотеност като отбор, а не всеки да действа индивидуално. През второто полувреме не играхме както трябва. Лион видя, че ние не пресираме сериозно и веднага започна да атакува. Точно в този момент трябваше да покажем сплотеност, но това не се случи. Сега можем единствено да мислим за Примера дивисион, защото само това ни остана. Всяка елиминация е неприятна, включително и тази", заяви Гути./БЛИЦ