Икер Касияс ще бъде титуляр за Реал (Мадрид) във всички мачове до края на сезона. Това обяви треньорът на тима Карло Анчелоти. Досега емблемата на Кралския клуб бе на вратата в мачовете за Шампионската лига и Купата на Краля, а Диего Лопес бе неизменен титуляр в Примера. Тъй като до финала срещу Атлетико (Мадрид) остават над 20 дни италианският треньор е решил да заложи на Касияс и в мачовете за първенство. По този начин той ще задържи добрата форма на стража за предстоящата битка в Лисабон.

"Говорих с двамата вратари. Съгласни са. Взех това решение, защото не ми се вижда честно Касияс да не играе цял месец", довери Карлето на днешната пресконференция.

"Атлетико игра добре срещу Челси. Играят силно във всеки мач. Много са нахъсани и имат потенциал. Не мислим за срещата на Атлетико. Мислим единствено за нашия мач", увери италианският наставник.

"Лука Модрич няма да играе срещу Валенсия, защото има болки в глезена. Сами Кедира ще започне на пейката срещу Валенсия. Следващата седмица ще има приятелски мач, за да му помогнем да натрупа игрови ритъм", каза още Анчелоти.

Срещата с Валенсия е утре от 22:00 часа в Мадрид.