Ръководството на Катания изригна срещу съдиите на мача с Ювентус (0:1). Според босът на сицилианците Антонино Пулвиренти хората от “старата госпожа” са уплашили рефера и са го накарали да ги подкрепи

Претенциите на Катания са за неправомерно отменен гол при 0:0 и за несправедлив червен картон.

„За трети път ни се случва подобно нещо“, недоволстваше Пулвиренти. „Така стана с Парма, после с Интер, а всички видяхте какво беше днес. Какво да направим? Просто да си седим и да приемаме това? Имаше седем официални лица и никой от тях не забеляза нищо“, беснееше Пулвиренти.

“Вие видяхте ли какво стана? Помощник-съдията първо призна гола на Бергесио, а после го отмени. Направи го защото от пейката на Ювентус скочиха да протестират. Това е нещо повече от подчинение спрямо големите клубове, това е нещо повече“, продължи босът на Катания.

„Най-жалкото в ситуацията е, че се позволява на играчи като Симоне Пепе и Емануеле Джакерини, които загряваха отстрани, да решават кога има гол и кога не. Именно те със своите протести повлияха на съдията. Тормозеха го, натискаха го и накрая ни ощетиха. Искам някой да дойде и да ми обясни как става това и редно ли е”, завърши Пулвиренти.