Голмайсторът на Наполи Единсон Кавани разкри, че иска да остане за по-дълго в клуба, но все пак голямото му желание е един ден да облече екипа на клуб номер 1 за XX век Реал (Мадрид).

“В момента искам нещата да останат така, както си бе досега. Изживявам моята мечта с Наполи. Винаги съм обичал предизвикателствата и има един клуб, за който непременно искам да играя. Това е Реал (Мадрид). Когато си мисля за това, че мога нося белия екип, чувствам как кръвта ми пулсира във вените. Но към този момент си пожелавам само да продължа да играя на това ниво”, сподели уругвайският нападател пред официалната страница на Копа Америка.

Кавани бе привлечен под наем преди началото на този сезон за 5 милиона евро от Палермо. В договора на 24-годишния уругваец има и опция за откупуване на правата му. Нападателят може да подпише за 4 години с Наполи срещу сумата от 12 милиона евро и е почти сигурно, че клубът ще се възползва от тази опция. През изминалите месеци Кавани бе свързван с трансфер в английските Ливърпул и Тотнъм, както и в лидера в Серия “А” Милан.

През този сезон уругваецът има 43 мача с екипа на Наполи и 32 отбелязани гола. /БЛИЦ