Пари Сен Жермен продължи победния си ход във френската Лига 1. Както е известно, грандът е съперник на нашия Лудогорец в група "А" на Шампионската лига. ПСЖ надви без проблеми Анже с 2:0 в мач от 15-ия кръг на първенството. Шампионите  вече са втори в класирането с 35 точки, само на една зад лидера Ница, който по-рано тази вечер надви Гинган с 1:0 навън. Монако остана трети с 33 точки.

Срещата на "Парк де Пренс" ще се започни най-вече с юбилейния гол на Единсон Кавани. Уругваецът вкара своето попадение №100 с екипа на парижани и го посвети на жертвите при трагичната самолетна катастрофа с отбора на бразилския Чапекоензе.

В 34-ата минута Тиаго Силва се извиси в пеналта и засече с глава центриране от корнер на Лукас Моура за 1:0. В 66-ата минута
Бен Арфа беше повален в наказателното поле от Томас и реферът посочи "бялата точка". Кавани се нагърби с изпълнението и вкара дузпата. В радостта си от стотния си гол нападателят свали фланелката си, за да покаже отдолу тениска със специално послание относно трагедията с бразилския отбор. Това му донесе обаче и жълт картон.

ВСИЧКО ЗА ТРАГЕДИЯТА КРАЙ МЕДЕЛИН - ТУК !!!

РЕЗУЛТАТИ, ПРОГРАМА И КЛАСИРАНЕ В ШАМПИОНСКАТА ЛИГА