Лидерът в класирането Волфсбург или третият в таблицата Херта (Берлин) ще стане шампион на Бундеслигата за сметка на Байерн, заяви президентът на мюнхенския гранд Франц Бекенбауер.

Байерн е на второ място заради по-лоша голова разлика от Волфсбург, докато Херта е само на точка отзад, а до края на първенството има още 2 кръга.
 
Всичките мачове от предстоящия 33 кръг се играят днес по едно и също време, като това е предпоследния кръг на може би най-вълнуващия сезон на германското първенство от години насам.
 
“Няма да е изненада ако се зарадвам при титла на Байерн, но моята прогноза е, че Феликс Магат и неговият Волфсбург или столичния Херта ще вземе титлата”, заяви Кайзера в редовната си рубрика във вестник “Билд”.
 
Бекенбауер твърди, че ако днес “вълците” победят Хановер, то със сигурност ще бъдат неудържими в последния си мач срещу финалиста за купата на Германия и купата на УЕФА Вердер.
 
Легендата на германския футбол твърди, че и Херта има по-слаби съперници в лицето на днешния противник Шалке 04 и слабака Карлсруе в последния кръг.
 
Байерн от своя страна днес гостува на Хофенхайм днес, а в последния кръг гостува на четвъртия в класирането Щутгарт.
 
“Аз лично бих бил доволен от едно директно класиране на Байерн в групите на Шампионската лига”, заяви Байерн./БЛИЦ