Халфът на Реал (Мадрид) Сами Кедира призна, че всички в съблекалнята на тима са разочаровани от продажбата на Месут Йозил. Германският плеймейкър премина в Арсенал за сумата от 50 милиона евро, а от началото на новия сезон играта на Кралския клуб страда от неговата липса.

"Много играчи съжаляват за раздялата с Йозил, включително и аз. Да загубим играч с неговите качества със сигурност ни отслаби като отбор. За щастие в състава имаме още много играчи със страхотни качества", заяви Кедира.

"Никога няма да стана фаворит на медиите в Испания. Още преди началото на сезона като ме видеха на скамейката или на трибуните и вече бях обявен за изкупителна жертва. Дори и да направя силен мач, пак получавам слаби оценки. Не съм испанец, не струвам много пари и съм ученик на Моуриньо. Странно е, че ме третират така, но не се сърдя. Не ми пука дали ще съм обичан от медиите, просто искам малко уважение, което не получавам в момента", коментира халфът отношенията си с медиите в Испания, които не се отнасят особено положително към представянето му с екипа на "белия балет".