Австралиецът Гари Кейхил е вече в Ню Йорк Ред Булс. Хлафът е подписал вече своя договор, като се очаква съвсем скоро да получи работна виза, а клубът международния му трансферен сертификат (ITC). Не се споменават подробности около контракта му. Според различни източници обаче бившият му клуб Евертън ще получи 1,3 милиона евро.

"Много сме щастливи, че привлякохме Тим в Ред Булс, обясни генералният мениджър и спортен директор на "биковете" Ерик Солер. - Технически и психически е точното допълнение в нашия отбор. Ще допринесе с големия си опит на най-високо ниво. Той е доказан лидер и вярваме, че може да ни помогне да спечелим МЛС."

"Радвам се от възможността да отворя нова страница в моята кариера с екипа на Ню Йорк Ред Булс. Както наблюдаваме през последните няколко, МЛС се превърна в много силно първенство с талантливи футболисти. Възхитен съм от това, което Ред Булс искат да постигнат в Америка и извън нея. Ще направя всичко по силите се, за да може отборът ми да стане шампион", обясни пък Кейхул.