Маурисио Почетино даде повод за подновяване на слуховете, че може да поеме Манчестър Юнайтед. 47-годишният аржентинец се появи снощи на стадиона на Брентфорд, където видя равенството 1:1 между домакините и Лийдс. Двата тима водят битка за промоция във Висшата лига.

При влизането си на стадион „Грифлин Парк“ бившият мениджър на Тотнъм беше в компанията на Нийл Аштън – новият Пи Ар съветник на Манчестър Юнайтед. Така отново плъзнаха слуховете, че Почетино може да замени Оле Гунар Солскяер начело на „червените дяволи“.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

„Ако трябва да съм честен, ще ми хареса отново да работя във Висшата лига“, обяви вчера аржентинецът пред английски медии.

Както е известно, Почетино работи начело на Саутхяптън и Тотнъм, но на 19 ноември беше уволнен от „шпорите“, които води от лятото на 2014 г.

Трябва да се отбележи, че Почетино и Аштън влязоха заедно на централната трибуна на стадиона на Брентфорд, но пък след това бяха разположени на доста отдалечени места. Не бива да се забравя факта, че начело на Лийдс е Марсело Биелса, който Маурисио Почетино счита за свой учител в треньорския занаят.