Словашкият халф Марек Хамшик смята, че Наполи е направил прекалено много грешки при трудния успех с 1:0 над Карпи, но предупреди Ювентус „Идваме за победа”.

Юве е в серия от 14 поредни победи, а Наполи – 8 поредни победи преди прекия сблъсък между двата тима в Торино следващата събота при две точки аванс за Наполи на върха.

„Спечелването на осем мача поред е страхотно постижение, но ще бъде още по-добре, ако можем да спечелим титлата накрая, защото това е важното. Срещу Ювентус ще бъде чудесен мач, като елиминационен мач. Ние идваме и идваме за победа”, предупреди Хамшик настоящия шампион.

„Не мислехме за Юве досега, но сега имаме една седмица да ги проучим и да се подготвим добре. Те са съперник, който се справя изключително добре и знаем, че ще е много трудно. Когато един отбор ни атакува и ни дава пространства, всъщност е по-лесно, отколкото срещу отбор като Карпи, който не дава никакви пространства. Честно казано, днес направихме твърде много грешки. Във всеки случай Ювентус няма да играе дефанзивно, това е сигурно”.

 Резултати, програма и класиране в Италия - ТУК !!!