Звездата на Тотнъм Хари Кейн е убеден, че "шпорите" ще спечелят дербито на Северен Лондон срещу Арсенал през уикенда. Двата тима се изправят един срещу друг в неделя от 18:00 часа на "Емиратс" в мач от 12-ия кръг на английската Висша лига.

„Играем много добре и сме доволни от представянето си. Млад отбор сме и кипим от енергия. Победите ни дават самочувствие, но все още имаме да изминем дълъг път и искаме да се развиваме и да се учим“, заяви Кейн.

„В четвъртък имаме важен мач срещу Андерлехт и трябва да сме концентрирани. Всички обаче мислят за дербито на Северен Лондон. Всеки очаква този двубой. И двата отбора се справят добре, така че би било хубаво да постигнем добър резултат и вярвам, че можем да го направим“, добави голмайсторът.

„Срещу Сити показахме на какво сме способни и срещу Арсенал ще бъдем уверени и знаем, че можем да спечелим. Целта ни е да сме в Топ 4, но за да успеем да я постигнем трябва да бъдем постоянни през целия сезон. Не е достатъчно просто да започнем добре“, каза още Кейн.