Мениджърът на КПР Хари Реднап атакува остро част от играчите на тима, които наследи от предшественика си на поста Марк Хюз. Бившият мениджър на Уест Хям, Портсмут и Тотнъм направи остро изявление към скъпоплатените футболисти след загубата с 0:1 от Нюкасъл.
 
„Не искам да харча парите на клуба, но в отбора има играчи, които получават прекалено високи заплати в сравнение с качествата си. Не желая да виждам собствениците на КПР със свалени гащи, както се е случвало в миналото. Прекалено много футболни агенти са направили пари от тях”, заяви Реднап.
 
„През последната седмица глобих футболист, а се оказа, че той получава по-голяма заплата от който и да е негов колега в Тотнъм. За отбор, който има стадион с 18 000 места ние плащаме много високи надници. Нюкасъл, който ни победи днес, има стадион за 52 000 зрители, а футболистите му взимат по-ниски заплати от нашите играчи”, допълни мениджърът на КПР.
 
„Жозе Босингва не иска да стои на пейката, не иска да бъде резерва. Затова го пратих да си стои вкъщи. Той беше глобен с две седмични заплати – 130 000 паунда. Щом е съгласен да плати тази сума, но да не бъде в отбора – така да бъде”, разкри Хари Реднап.