Бившият мениджър на Тотнъм Хари Реднап е отказал няколко оферти през лятото. 65-годишният специалист бе включен в списък от 12 кандидати за овакантения от холандеца Дик Адвокаат пост в руския национален тим. В крайна сметка на поста застана италианецът Фабио Капело.

Преди време пък името на Реднап бе спрягано и за селекционер на Англия, но в последния момент футболната асоциация в страната предпочете да назначи ветерана Рой Ходжсън.  Хари очаква предложения за работа, но не бърза с избора си. Той си тръгна от "Уайт Харт Лейн" през юни и от тогава е без работа. Той за пръв път започва сезона като безработен от 2001 г. насам.

"Англия е домът на моите внуци и всичко важно за мен е тук. Затова ще ми е трудно да си търся работа в чужбина, освен ако не получа много специална оферта. Освен това бих искал да водя и националния отбор на страната един ден. Сега искам да се върна във Висшата лига. Обичам футбола тук. Смятам, че съм способен да водя някой голям отбор, но ще видим какво ще стане. Работих със страхотни играчи в Тотнъм, Портсмут и Уест Хям. Винаги съм обичал да работя с качествени футболисти. Когато си изпитал насладата от подобно нещо е трудно да се върнеш назад и да работиш в по-посредствени отбори", заяви Реднап. Той изчаква “правилната” оферта. "Всичко зависи от това, както ми бъде предложено. Аз обаче наистина искам да се занимавам с нещо, което би ми харесало, подчерта Хари. - Ако започна отново работа, искам да знам, че ще съм отдаден на 100 % и ще помагам на бъдещия си отбор да се развива. Ще почакаме и ще видим какво ще стане."