Мениджърът на КПР Хари Реднап изрази остро недоволство от работата на съдията Крис Фой при домакинската загуба на лондончани с 1:2 от Уест Бромич.
 
Вторият гол на “дроздовете” в 50-ата минута беше обявен за автогол на вратаря Робърт Грийн, но дойде след въздушен сблъсък между стража и Марк-Антоан Фортюне. Реднап претендира за нарушение срещу Грийн.
 
Мениджърът на КПР недоволства и заради неотсъдена дузпа в полза на неговия отбор заради игра с ръка в наказателното поле на Лиъм Риджуел в края на мача.
 
“Това в края беше обевидна дузпа. Риджуел си вдигна ръката нагоре. Решението на рефера е скандално. Не мога да променя нищо, но това беше слаба съдийска работа”, заяви Реднап пред ВВС след мача.
 
На пресконференцията след двубоя мениджърът на КПР беше охладил яростта си, но продължи да настоява за неотсъдена дузпа.
 
“Според мен рефера тотално сбърка. Как не видя тази дузпа в края? Ръката на Риджуел беше вдигната горе. Това е най-очевидната игра с ръка, която съм виждал. Попитах Крис Фой за положението, а той каза, че не е имал видимост”, обяви Хари Реднап.
 
“При автогола на Робърт Грийн имаше очевиден фаул срещу него. Очаквах съдията да свири нарушение. Как вратарят да играе с топката, когато футболист го блъска в гърба”, коментира мениджърът на КПР.
 
“Мразя да чувам колегите си, когато се оплакват от съдиите. Аз не правя такива неща. Може да попитате реферите. Никога не съм ходил до тяхната стая, за да искам обяснения. Това днес обаче беше прекалено. Две важни ситуации бяха отсъдени грешно”, завърши бившият мениджър на Уест Хям, Портсмут и Тотнъм.