Двубой от Бундеслигата и две срещи от второто ниво на немския футбол попадат в Super hot залозите на Winbet.

Първото избрано предложение е за сблъсъка от двадесет и деветия кръг между Байер Леверкузен и Фрайбург.

„Аспирините“ подновиха сезона с две убедителни победи над Борусия Мьонхенгладбах и Вердер Бремен, но в последния кръг загубиха от Волфсбург с 1:4.

С основен принос за доброто представяне и точковия актив на един от бившите отбори на Димитър Бербатов е Кай Хаверц.

Атакуващият полузащитник има десет попадения и пет асистенции до момента през сезона и сега отново се очаква да поведе съотборниците си към успех над намиращия се в слаба форма отбор на Фрайбург.

Super hot залогът, който предлага Winbet за мача между Фрайбург и Байер Леверкузен е Кай Хаверц да отбележи гол при завишен коефициент на 2.50 от стартов 2.22.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Следващото бонус предложение е за двубоя от Втора Бундеслига между Оснабрюк и Ян Регенсбург. Двата тима са във втората половина на подреждането, нямат сериозни амбиции и през първия полусезон направиха зрелищно равенство 3:3.

Прогнозата ни за предстоящата среща е, че отново ще станем свидетели на голям брой попадения и в двете врати.

Super hot залогът на Winbet за този мач е да бъдат отбелязани над 3.5 гола при завишен коефициент на 3.35 от стартов 2.95.

Третият избран сблъсък също е от второто ниво на немския футбол и в него един срещу друг се изправят Дармщад и Гройтер Фюрт.

Гостите от Дармщад се намират на пета позиция и са в серия от две победи. Техният съперник Гройтер Фюрт е на осмо място и не е записал пълен успех след подновяването на шампионата.

Определено Дармщад е отборът в по-добра форма и очакванията ни са, че те ще запишат трети пореден успех.

Super hot залогът на Winbet за двубоя е Дармщад да открие резултата при завишен коефициент на 2.15 от стартов 1.75.