Треньорът на Байерн Юп Хайнкес похвали футболистите си за постигнатата победа с 2:0 при гостуването на Олимпик (Марсилия). Успехът почти класира немците на 1/2-финалите в Шампионската лига. Хайнкес обаче изрази мнение, че реваншът в Мюнхен няма да е никак лек и не иска играчите му отсега да мислят за евентуалния сблъсък с Реал (Мадрид).

"Преди мача казах на играчите, че Марсилия е много корав тим. Не съм доволен единствено от многото картони, защото това бе двубой, в който доминирахме. Първият гол стана след отлична атака. Филип Лам отне топката, после разиграхме бързо в центъра, което е и в основата на добрите ни резултати напоследък. При втория гол Ариен Робен и Томас Мюлер направиха великолепно двойно подаване. Именно върху подобни взаимодействия акцентирах на полувремето", сподели Хайнкес след мача на "Велодром".

"Играхме с много увереност, а в Марсилия това не е никак лесно. Беше важно да не получим гол. Не бива още да мислим за Реал (Мадрид), защото има и реванш срещу Марсилия", коментира още германският специалист.