Касъмпаша с Николай Димитров и Георги Сърмов изненадващо победи като гост с 3:1 Карабюкспор с друг бивш левскар - Емил Ангелов-Бабангида. Двубоят бе от 21-ия кръг на Суперлигата в Турция.

Сърмов и Ангелов бяха титуляри и останаха на терена до последния съдийски сигнал, като бяха санкционирани с жълти картони. Николай Димитров, който в сряда игра едно полувреме за България при равенството 2:2 срещу Естония, днес бе на пейката за Касъмпаша, като се появи в 70-ата минута.

Домакините бяха лишени от услугите на основния си голмайстор Емануел Еменике, но въпреки това откриха резултата в 28-ата минута чрез Бюлент Коджабей. Само 6 минути след това Гьокхан Гюлеч изравни за гостите - 1:1.

Малко преди почивката Халил Чолак даде преднина на Касъмпаша, а в последните секунди на мача Хюсейн Кала оформи крайното 1:3.

За отбора на Хичо и Сърмов това бе едва втората победа от началото на сезона в Турция. След 21 изиграни мача до момента Касъмпаша има 11 точки в актива си и е на последното 18-о място. Емил Ангелов и съотборниците му в Карабюкспор пък са 11-и с 26 точки. /БЛИЦ