Новият мениджър на Челси Гууд Хидинк предупреди феновете на тима, че негово назначение не означава внезапно изчезване на проблемите при играта на тима. 69-годишният холандец ще води „сините“ за първи път утре в мача срещу Уотфорд, след като изгледа победата с 3:1 над Съндърланд от трибуните. При първия си престоя на „Стамфорд Бридж“ Хидинк изведе Челси до триумф във ФА Къп през 2009 г.

„Никога не е лесно да защитиш титлата си, но това си остава основната цел. Другите са класиране в Шампионската лига и триумф във ФА Къп. Няма да ни бъде лесно. За един треньор е невъзможно да промени отбора за няколко дни. Няма начин още с моето назначение проблемите да изчезнат“, коментира Хидинк.

„Математически всичко е възможно да се случи във футбола, но да не забравяме, че това е много силно първенство. Нагледно доказателство има през тази година, където в първата десетка се намират Лестър, Кристъл Палас и Уотфорд. Това означава, че един отбор е способен да победи всеки друг съперник в шампионата“, допълни холандецът.