Хиляди седалки на "Олд Трафорд" може да останат празни в утрешния осминафинален мач реванш от Шампионската лига между Манчестър Юнайтед и Милан. Причината е поредният протест, който замислят феновете, в опитите си да принудят американските собственици да продадат контролния пакет акции.
Очаква се близо 10 000 привърженици на клуба да останат извън стадиона през първите 10 минути на мача, като от тях само една малка част ще заеме местата си на трибуните.

Официалната организация на феновете на Манчестър Юнайтед се дистанцира от протеста, но призна, че подкрепят идеята му и по никакъв начин не би я възпрепятствала.

"Не координираме нищо, но не сме и против", заяви Дънкан Драдсо, изпълнителен директор на Организацията. "Хората могат сами да решават как да изразят негодуванието си." "Ние имаме други приоритети. В момента акцентираме върху интернет кампанията ни", призна още босът на феновете.

Един от членовете на структурата пък сподели пред "Спортинглайф": "Милиони, може би милиарди хора ще гледат мача и когато видят празните седалки, това ще бъде ясно послание към фамилия Глейзър."

"Чух, че около 10 000 души са свързани с това. Някои планират да се върнат по местата си, но много голяма част ще останат навън да протестират."/БЛИЦ