Въпросът къде ще играе Александър Хлеб през новия сезон вече на мери своя отговор. Според достоверен източник на "Sport Bild" трансферът на беларусина в Щутгарт е почти факт. Плеймейкърът вече е в града на Мерцедес и ще бъде представен на феновете на "швабите" още тази седмица.

След като в понеделник на официалния сайт на Барселона се появи информацията, че Хлеб ще бъде преотстъпен на Интер за следващия сезон, във вторник беларусинът отказа да играе за "нерадзурите". И ето че това, което до последно се смяташе за слух, се пръвръща във факт, а именно Хлеб се завръща в Бундеслигата. 

До вчера имаше информации, че халфът ще премине в редиците на колоса Байерн Мюнхен, но днес стана ясно, че той е предпочел да се завърне в Щутгарт. Все още обаче няма подписан контракт, тъй като Хлеб трябва да премине задължителните медицински прегледи. При "швабите" беларусинът ще срещне стари познайници, след като преди 4 години той игра за Щутгарт. С вратаря Йенс Леман Хлеб дори бе съотборник и в английския Арсенал. /БЛИЦ