На върха в класирането във Висшата лига става все по-напечено, а в предстоящия 24 кръг шампионът Манчестър Сити приема Евертън. С победа „гражданите“ ще се изкачат на първо място във временното класиране, докато мърсисайдци опитват да избягат от зоната на изпадащите.

Момчетата на Пеп Гуардиола са абсолютен фаворит, ако се съди по коефициентите в inbet. Победа на Манчестър Сити е оценена на 1.22, равенството е 7.25, а сензационна победа за Евертън е със ставка 13.00.

Букмейкърът предлага завишени коефициенти за двубоя, както и MEGABOOST предложение, което е свързано с Ерлинг Холанд. Той да открие резултата в двубоя е с увеличен коефициент от 3.75. Норвежецът вече вкара 14 попадения в 17 мача от Висшата лига, но пропусна да се разпише в последните 4 двубоя на своя тим. Конкретно срещу Евертън нападателят е безпогрешен и в два мача вкара два пъти.

Всички възможности за двубоя на inbet.com.

Участието в хазартни игри крие риск от развиване на хазартна зависимост!

Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на: https://nra.bg/wps/portal/nra/gambling/responsible.gambling и на inbetcasino.com/отговорна-игра/