"Като цяло се чувствам добре. Сега трябва да си изчистя мислите. Не можете да си представите какво напрежение беше не само времето в затвора, но и месеците преди това", признава Ули Хьонес.

Бившият президент на Байерн беше година и девет месеца зад решетките, след като първоначално беше осъден на 3,5 г.

"Първите седем месеца бях изолиран, след това получих възможността да работя в школата на Байерн. В затвора ставах всяка сутрин в 5 часа сутринта и отивах на работа. Вечер се прибирах към 18.30 - 19.00 часа и често играех тенис на маса.

Много често не можех да заспя. Разбира се, че часовете, които прекарвах на "Зебенер щрасе" бяха добре дошли за мен. Беше нещо различно от обстановката в затвора. Алтернативата беше да пакетирам паста за зъби.

Отпразнувах освобождаването си в понеделник със семейството и приятели. Хапнахме наденички, след това половин ден играхме карти. Сега ще ходя на стадиона като свободен човек, като обикновен човек. Досега това ми беше забранено. Пускаха ме само на баскетбол, но на задните редове.

Не зная какво ще се случи в бъдеще. Може би ще се завърна като президент на Байерн. В момента искам само едно - спокойствие, без фотографи пред къщата ми. Сега не заемам пост в Байерн. Не съм президент на клуба. Аз съм никой в момента", казва още Хьонес.
 Резултати, програма и класиране в Германия - ТУК !!!