ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Носителят на „Златната топка“ за 2018 г. Лука Модрич е пред сензационно завръщане в Динамо (Загреб), съобщават хърватските издания "Индекс" и "24 сата".

38-годишната звезда е обвързан с Реал (Мадрид) до лятото и за момента не е получил предложение за подновяването му. Имаше слухове, че Модрич може да получи оферта да се присъедини към треньорския щаб на тима, но халфът предпочита да продължи кариерата си на футболист.

Според информациите, президентът на Динамо (Загреб) се е свързал с Модрич и му е казал, че вратата на клуб е винаги отворена за него, а шефовете искат да видят капитана на националния отбор с фланелката на "модрите".

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

Счита се, че самият Модрич проявява интерес към подобна възможност и преговорите трябва да се активизират в следващите дни. Ако Модрич премине в Динамо (Загреб), това ще бъде неговото завръщане в клуба след 18 години.

Освен за завръщане на Лука Модрич, на „Максимир“ се говори и за подобен ход с Деян Ловрен. 34-годишният защитник в момента е част от Лион, но има договор до края на следващия сезон.

През тази зима две големи имена в хърватския национален отбор вече се завърнаха в местното първенство. Хайдук (Сплит) взе под наем Иван Перишич от Тотнъм и Йосип Брекало от Фиорентина.