Манчестър Юнайтед ще си изкара за загубата от Ливърпул, в първия осминафинал на Лига Европа, на Уест Хям за ФА Къп. В това е убеден офанзивният полузащитник на "червените дяволи" Хуан Мата.

Юнайтед приема "чуковете" в неделя, в четвъртфинална битка за ФА Къп, а испанецът е убеден, че победа в двубоя ще помогне на тима да превъзмогне провала срещу "мърсисайдци" преди реванша между двата отбора в четвъртък на "Олд Трафорд".

"С победа над Уест Хям имаме шанс да достигнем полуфинал и да спечелим титлата. ФА Къп е специална за нас. Трябва да се отърсим възможно най-бързо от загубата срещу Ливърпул и да се концентрираме върху този двубой. След това отново можем да погледнем към Лига Европа", заяви полузащитникът.

"Трябва да спечелим в неделя. Това е шанс да играем на "Уембли" (б.р. - полуфиналите се играят на националния стадион). След това, в реванша с Ливърпул, ще се опитаме да направим това, което ни причиниха този четвъртък. Трябва да създадем атмосфера и да играем с агресия", допълни Мата.

 Резултати, програма и класиране в Англия - ТУК !!! 

 Резултати и програма в Лига Европа - ТУК !!!