Германският футболист Матс Хумелс, който напусна Борусия (Дортмунд) през това лято, има ново гадже. Това е германският модел Никола Каванис. Бранителят може да не успява да си намери нов отбор, но за сметка на това в любовта му върви. 

 


 

25-годишният модел, която е с 10 години по-млада от Хумелс, се радва на близо 2 милиона последователи в социалната мрежа Инстаграм. Там тя често публикува своето ежедневие, а също така се вижда, че е голям фен на тениса и често посещава двубои от големите турнири. 

 

Никола признава пред Билд, че обича бира, но тялото й не приема добре пшеницата.
„Обичам да пия бира, идвам от баварско село, където винаги имаше бирени фестивали, но имам непоносимост към пшеница. Страдам от невродермит - ако пия бира или ям сладолед, получавам обрив“.

Красавицата, която работи за "Munich Models Germany", споделя, че заради професионалните й ангажименти не може да има нито татуировки, нито определен тип прически. 
„Трябва да се съгласувам с тях дали мога да отида на фризьор. Не мога просто да отида в отпуск, трябва да се откажа, за да могат да планират срещите. Също така не ми е позволено да си правя татуировки“.