Българският нападател на Щург (Грац) Кирил Десподов даде интервю пред австрийското издание "Kronen Zeutung". Медията потърси звездата ни, след като разбра, че голяма част от привържениците на тима очакват с нетърпение подновяването на футболните двубои и изявите на Десподов, който бе контузен.

"Спринтирам отново, скачам и тренирам с топката. От няколко дни съм на 100%.

За нас не е толкова тежко тук. Тренирам в планините или парковете. Правя го често, като тренировките са добри. Истина е, че с брат ми си направихме тестове, но за щастие и двата бяха негативни”, призна Десподов, който е в България.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

"В контакт съм с клуба, но сега полетът не е опция. Може би ще трябва да се прибера с кола. Всички трябва да сме здрави. Ще изчакам още, защото не искам да се завърна в Грац и да съм под карантина две седмици. Искам да тренирам и да играя възможно най-скоро”, пожела си българинът.

"Не сега е времето да говорим за трансфери. В контакт съм с Щурм, които може би искат да удължат наема ми и през следващия сезон. Няколко тима запитаха за мен мениджъра ми, но сега не съм фокусиран върху трансфери. Вижте какво става и в Италия – не е хубаво”, завърши Кирил Десподов.

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА - ТУК!