Треньорът на Борусия (Дортмунд) Юрген Клоп коментира жребия за 1/4-финалите на Шампионската лига, който противопостави германския шампион на Малага. Немският специалист обяви, че на полуфиналите на турнира ще има отбор-изненада.
 
“Борусия (Дортмунд) и Малага са двата отбора, които изненадаха с представянето си в Шампионската лига до момента. Едно нещо е сигурно – на полуфиналите ще има отбор-изненада. Малага отстрани Порто, което означава, че има доста качествени играчи в състава си”, заяви Клоп.
 
Халфът на “жълто-черните” Нури Шахин, който играе в тима под наем от Реал (Мадрид), предупреди, че Малага не бива да бъде подценяван.
 
“Притеснявахме се от Порто, но той беше елиминиран от Малага. Познавам този отбор от престоя си в Реал (Мадрид). Играха много силно срещу “белия балет” в Испания. Със сигурност не бива да подценяваме Малага”, заяви турският национал.
 
“Добър жребий за нас. Може да бъдем щастливи. Особено, след като сме гости в първия мач. Мисля, че можем да продължим напред”, коментира халфът Себастиан Кел.