Новият мениджър на Ливърпул Юрген Клоп заяви след равенството 0:0 срещу Тотнъм в дебюта си в английската Висша лига, че е нужно време за сработване на играчите му.

"Първото полувреме бе не чак толкова лошо за нас, имахме добър старт на мача, но след това не успяхме да задържим това ниво. Тотнъм имаха по-добрите положения, но ние имахме първото положение с гредата на Ориги. Според мен заслужено равенство", заяви Клоп след мача.

"Можем да говорим за това какво се е получило и какво не в първия ни мач. За всичко това трябва време. Няма как да кажа период от време, което ще ни трябва. Мога да заявя някаква дата - една седмица, една година, или каквото ми дойде на ума, но какво ще промени това? Всеки, който се интересува от Ливърпул, трябва да знае, че е нужно време, за да се сработим", допълни 48-годишният германски специалист.

"Двубоят бе малко като тенис мач - атака към едната врата, веднага атака към другата. Мога да го определя като "див" първи мач. Но по-добре да имаш див старт, отколкото скучен старт. Мисля, че не играхме достатъчно добър футбол. Знам, че играчите могат повече", завърши Клоп.