Мениджърът на английския шампион Ливърпул Юрген Клоп разкри, че трябва да промени начина, по който казва нещата на футболистите си, за да променят и те играта си към по-добро. Германецът пое вината за лошите резултати и добави, че мърсисайдци трябва да победят Манчестър Юнайтед на "Олд Трафорд" в неделя и да продължат напред в турнира за ФА Къп.

„Ние трябва да се завърнем, без съмнение. Казах на играчите каквото мисля след мача. Когато нещата не се получават така, както ние искаме, тогава има проблем. Работата е там, че явно не казах нещата достатъчно ясно на момчетата. Трябва да променя начина, по който им го казвам, както и начина, по който играем. Искаме да спечелим мача с Манчестър Юнайтед. Това е ясно. Ще преценим какъв ще е съставът“, каза Клоп на днешната си пресконференция.

„Когато не харесваш ситуацията, трябва да я промениш. Говорих снощи с играчите, а днес ще го направя пак. Това, което ще им кажа, не е за пресконференцията. Искаме да продължим напред за Купата и за да стане това, трябва да играем наистина добре. Юнайтед се намира в много добър период“, продължи германецът.

„Разбира се, че решенията за трансферите се взимат от някой друг. Винаги е било така. Обсъждаме ежедневно, аз правя своите препоръки, но не мога аз да извадя парите. Не взимам тези решения и никога не съм ги взимал“, завърши Клоп.

РЕЗУЛТАТИ, ГОЛМАЙСТОРИ И КЛАСИРАНЕ ВЪВ ВИСШАТА ЛИГА