Треньорът на Борусия (Дортмунд) Юрген Клоп сподели, че според него в момента Реал (Мадрид) е много по-опасен съперник в сравнение с есента, когато двата тима бяха в една група. Сега съперниците ще мерят сили в единия от полуфиналите в Шампионската лига. Първата среща е тази сряда от 21:45 часа българско време в Дортмунд.

"Сега Реал ми изглежда по-силен, отколкото беше в груповата фаза. Тогава на отбора му липсваха някои важни играчи, а сега разполага с почти всички. В момента тимът е във форма и постига добри резултати. Хората си мислят, че това е контраатакуващ отбор, но аз мисля, че Реал също така обича да притежава топката. Това ще бъдат два много равностойни мача", сподели Клоп в интервю за "Марка".

"Вече го казах и сега ще го повторя. Когато бях играч, исках да зная кой ще бъде мой треньор през следващия сезон. Аз мога да кажа, че ще продължа да водя Дортмунд и през другия шампионат. Най-малкото докато не ме изгонят", коментира 45-годишният специалист слуховете, че може да смени Жозе Моуриньо начело на „белия балет”.