Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призова играчите си и феновете да се съсредоточат само върху предстоящия мач срещу Генк от груповата фаза на Шампионската лига и преди неговия край да не мислят за дербито с шампиона Манчестър Сити в неделя.

"Не мисля за Манчестър Сити, не трябва да говоря за това пред момчетата. Историята, която те написаха през последните три години, е възможна само защото се фокусираме върху следващата среща. Имаме големи амбиции в Шампионската лига и това е отворена група. Трябва да сме 100% готови, трябва да създадем атмосфера, да вземем тези точки. Феновете на "Анфийлд" трябва да се съсредоточат върху този мач, също като играчите”, сподели германецът преди сблъсъка с белгийците утре вечер от 22:00 часа българско време.

„Изобщо не се съмнявам в моите футболисти, бих се почувствал доста смутен, ако трябва да им кажа: Не мислете вече за Манчестър Сити. Абсолютно не съм в настроение да говоря за Сити, наистина искам да говоря само за Генк. Те все още могат да спечелят място в Лига Европа, така че все още да имат цели. Трябва да ги уважаваме", добави Клоп.