Звездата на ЛА Лейкърс Коби Брайънт коментира страхотното представяне на Лео Меси. Както е известно, баскетболистът е голям фен на Барселона. 

“Меси е най-невероятният футболист, който съм гледал. Учудва ме постоянно с начина, по които се променя и развива. Млад е и не смея да си помисля, какво още може да ни покаже. Винаги гледам Барселона по телевизията. Срещу Арсенал той се бори за всяка топка, стара се повече от всеки друг”, заявява Брайънт за каталунското издание “Спорт”.

Помолен да коментира думите на Арсен Венгер, че аржентинецът е като играч от Плейстейшън добавя: “Това е много добър начин да обясним представянето му. Интересното е, че предава своята радост, когато е с топка в крака и на феновете. Вкара страхотен гол срещу Реал, макар че не гледах мача, а само репортаж”.

Коби разкрива защо е фен на футбола и Барселона. “Израснах в Милан, където баща ми играеше баскетбол. От дете съм луд по футбола. Когато пораснах станах фен на Роналдиньо, а сега обожавам Меси”.

Тимът на Брайънт ЛА Лейкърс ще пътува за Барселона през октомври, където ще играе контрола с баскетболния тим на каталунците. Играчът се надява, че тогава ще успее да се запознае с аржентинеца./БЛИЦ