Пореден силен мач записаха българските футболисти в полския втородивизионен Стал (Миелец). Нападателят Алекс Колев се отчете с гол и две асистенции при равенството 3:3 у дома срещу ГКС Катовице, а Васил Панайотов се отчете с аситенция.

Още в 8-ата минута юношата на Левски – Колев, сложи топката на главата на Собчак, който вкара за 1:0. Двамата комбинираха отлично и при втория гол на Стал, който дойде в 40-ата минута, когато българският нападател намери на метър от вратата Гитегера, който направи 2:0.

Гостите останаха с човек по-малко преди почивката, но въпреки това стигнаха до изравняване с попадения на Фошмачук и Прокич.

В 71-ата минута Панайотов пусна към Колев, защитата не се намеси добре и нападателят изведе Стал напред – 3:2. Лебедински обаче вкара 10 минути по-късно и донесе равенството на гостите от ГКС Катовице.

Колев и Панайотов пристигнаха през зимата в Стал, когато клубът бе в зоната на изпадащите отбори. Бившият национал има вече 3 гола и 4 асистенции за 8 мача. С тях обаче тимът записа само една загуба и вече е с 37 точки, на 11 от първото място.