Усмивката отново грее на лицето на Уейн Рууни. Съпругата му Колийн прости изневерите и семейството им отново е едно цяло. “24-годишната г-жа Рууни намери сили да преглътне голямата обида, нанесена й от любимия мъж, в името на това техният син Кай да расте с мама и татко, пише “Сън”. Тя обаче поставила твърд ултиматум на Уейн: "Още едно момиче, Уейн, и всичко между нас ще приключи."

Освен това Колийн заплашила съпруга си, че рискува никога повече да не види 10-месечния си наследник отново. Вчера по обяд Колийн прекрачи прага на семейния им дом в Чешир, който напусна след разкритията в английските таблоиди за сексаферата на Рууни с проститутката Дженифър Томпсън. След това се оказа, че футболистът е участвал в тройка заедно с Хелън Ууд (23), приятелка и колежка на Дженифър.

Папараците се бяха строили пред баровската къща, струваща 4 млн. паунда, и не пропуснаха момента, в който Уейн Рууни също се прибра у дома след сутрешната тренировка на "червените дяволи" на която бе в отлично настроение. Вечерта семейство Рууни вече бе в пълен състав, след като и малкият Кай бе доведен от родителите на Колийн./БЛИЦ