Елитният германски тим Кьолн забрани на цяла фракция свои привърженици да посещават мачовете на тима до края на сезона. Ултрасите от „Бойс” са сред основните заподозрени за нахлуването на терена след края на двубоя с Борусия (Мьонхенгладбах) в събота. Фракцията наброява 40 човека и няма да може да гледа на живо любимците си.

По време на срещата с Борусия Мьонхенгладбах, която бе загубена с 0:1, 100 фенове в агитката на "козлите" бяха преоблечени изцяло в бяло и с покрити лица. След последния съдийски около 30 от тях щурмуваха оградите и се озоваха на тревата, където бяха преследвани от полицията.

По време на срещата ултрасите запалиха множество димки, заради което мачът беше спрян за няколко минути. При намесата на охраната пък пострада един от униформените.

Ръководството на Кьолн анулира сезонните карти на всички известни членове на "Boyz" и няма да им позволи да посещават срещите на тима дори при гостуванията. Отделно клубът разпространи множество снимки на маскираните хулигани с цел те да бъдат разпознати и подведени под отговорност.