ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 1 – ТУК!

Голмайсторът на Ливърпул Мохамед Салах даде интервю за в. "Марка“, в което коментира инцидента от финала на Шампионската лига, при който пострада сериозно при нарушение на капитана на Реал (Мадрид) Серхио Рамос.

“Сега съм по-добре. Имам надежда да играя в първия мач от световното първенство срещу Уругвай. Зависи от това как се чувствам преди срещата. Когато паднах на тревата, усетих смесица между болка, притеснение, ярост и тъга, че не мога да продължа да играя. Малко по-късно се сетих, че може да пропусна Мондиал 2018, а това беше жестока мисъл, разказа египтянинът.

Интересна е реакцията на Мохамед Салах и когато чу описанието на Рамос на ситуацията. Испанският национал каза пред медиите: “Гледайки добре ситуацията, виждам как той първи ме хваща за ръката, аз падам на една страна и той си контузва другото рамо. Според мен можеше да играе през второто полувреме”.

“Забавно… Винаги е по-добре тези, които те карат да плачеш, след това да те разсмиват. Може би трябваше да ми каже и дали бих могъл да играя на Световното”, коментира Салах.

“Да, Рамос ми изпрати съобщение след това, но никога не съм му казвал, че съм добре”, добави звездата на Ливърпул.

“Мисля, че Египет има страхотен отбор и страхотен треньор. Искаме да се класираме за следващия кръг и да се представим силно. Личната ми цел е да играя добре, да помогна на отбора да се класира напред, да бележа, но най-важното е да помагам на тима си”, призна нападателят.

Както е известно, Египет е в Група “А” на Мондиал 2018 заедно с тимовете на Русия, Уругвай и Саудитска Арабия.