Коментаторът на „Скай Спортс Германия“ Йорг Далман направи сериозен гаф в ефир, след като пожела да има сексуални отношения с известна красавица. Изцепката на Далман е била във вторник, когато е коментирал мача за Купата на Германия между Унион (Берлин) и Падерборн (2:3).

„В момента Лорис Кариус седи на пейката на резервите, но има едно преимущество. Като се прибере у дома ще може се повъргаля в леглото със Софи Томала. Аз също не бих имал нищо против да съм резерва на Унион, а след мача да се повъргалям със София“, заявил коментаторът в ефир.

София Томала, която е известна германска актриса, модел и телевизионна водеща, в същия момент е била в ложата на стадион „Ан дер Алтен Фьорстерай“ (До старото лестичейство).

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

Веднага след произнасянето на репликата профилът на Йорг Далман в „Инстаграм“ е бил задръстен с множество коментари и обвинения в непрофесионализъм и сексизъм.

Трябва да се отбележи, че бившият вратар на Ливърпул Кариус в този мач не е резерва, а титуляр за Унион, което беше негов дебют за берлинчани.

Ръководството на телевизията е реагирало веднага след двата гафа и известният коментатор временно е отстранен от работа. Основната причина обаче е коментарът му със сексуален подтекст, а не грешката за Лорис Кариус.

София Томала е заедно с Кариус от 2019 г. В периода 2011-15 г. тя беше в интимни отношения с вокалиста на „Рамщайн“ Тил Линдеман.