Британският комик Еди Изард, участвал в множество филми сред които и "Бандата на Оушън", е новият изпълнителен директор на Крисъл Палас. Той е привърженик от дете на клуба от Чемпиъншип и за това босовете на Палас са решили да го назначат.

„Изключително радостен съм, че вече мога да помагам на Кристъл Парас и като директор. С Мениджъра Дъги Фрийдман и новите млади играчи, които излизат от академията, се надявам, че ще достигнем до нови върхове. Мога да ви уверя, че всички ще дадем най-доброто от себе си за това”, коментира Изард.

Той призна, че това, което мрази най-много е любимият му клуб да пада.

“Фен съм на Палас от 1969 година. Сега се надявам, че клуба ще започне да печели мачовете си. Иска ми се всяка седмица да побеждаваме, защото като фен много добре знам какво е усещането от загубата. Псувал съм пред децата си, карал съм се на телевизора... Когато става дума за любимия ми отбор аз си оставам тийнейджър. Всяка седмица живея и умирам когато Палас играе. Ако трябва да съм честен в момента не знам с какво точно мога да помогна на отбора, но бъдете сигурни, че ще измисля как. Аз съм целеустремено копеле, което не се предава и ще се справя с новата ми работа”, категоричен бе Изард.