Напрежението между мениджъра на Манчестър Юнайтед - Жозе Моуриньо и Пол Погба се увеличава. Снощи "червените дяволи" записаха изненадваща загуба като домакин за Купата на Лигата от Дарби Каунти след дузпи. В редовното време двубоят завърши при резултат 2:2, а след дузпи втородивизионният тим продължи напред.

"Взех решение относно Пол вече да не е втори капитан. Това го реши същият човек, който първоначално го направи един от капитаните на отбора. Няма никакъв скандал, просто решения, които не съм длъжен да обяснявам”, коментира Моуриньо по адрес на Погба, който не взе участие в мача с Дарби Каунти. 

„Знаете какво се случи: не вкарахме, когато имахме тази възможност. Можехме да „убием” мача през първото полувреме. Не го сторихме. На полувремето повторих думите, които казах и в предния мач. В съблекалнята на съперника цареше вяра, затова трябваше да ги довършим, нещо, което не сторихме”, каза португалецът за мача с Дарби Каунти.

„Червеният картон за вратаря ни постави в трудна позиция, но дори и така разполагахме със състав, който опитваше до последната секунда. После при дузпите беше ясно, че все някой ще изпусне. След шестата и седмата дузпа знаехме, че бихме имали неприятности с Фил Джоунс и Ерик Баи”, добави Моуриньо.

ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И КЛАСИРАНЕ ВЪВ ВИСШАТА ЛИГА