Звездата на Атлетико Мадрид Диего Коста може да играе срещу Реал Мадрид на финала в Шампионската лига. Сблъсъкът е в събота (24 май) в Лисабон. Коста получи мускулна контузия в последния мач от Примера дивисион с Барселона, в който "дюшекчиите" станаха шампиони. Според лекарите дори бе под въпрос участието му на световното първенство. Коста обаче посети сръбската лечителка Марияна Ковачевич. И чудото може да се получи още за събота.

Лечението на сръбкинята винаги е едно и също - използва околоплодна течност от плацента на кобила. Намазва контузеното място, след което третира с електричество. Един час подобно лечение се равнява на седем часа ковненционално лечение. Все още методите на сръбкинята са поставени под съмнение от редица доктори, но винаги имат краен благоприятен ефект.

Диего Коста е зареден с оптимизъм, но все още е предпазлив в очакванията си. Според думите му лечителката е заявила, че това не е най-сериозният проблем, с който се е сблъсквала, което дало още повече надежда на играча./БЛИЦ