Треньорът на Ювентус Антонио Конте сподели, че германският съдия Мануел Грефе е помогнал с отсъжданията си за победата на Реал (Мадрид) с 2:1 на „Сантяго Бернабеу” в мача от Шампионската лига между двата тима.

„Мачът бе решен от някои много лоши решения на съдията, като изговането на Киелини. Също така съдията не даде чиста дузпа за нарушение срещу Артуро Видал. Аз само ще се изсмея на тези съдийски отсъждания. Ние предпочитаме решенията да са срещу нас, но да сме играли добре, отколкото решенията да са в наша полза, но в същото време да сме се представили слабо”, коментира ядосан след мача Конте.

„Доволен съм от постигнатото от моя отбор. Показахме, че можем да играем равностойно на това високо ниво и с малко късмет можеше и да спечелим. За съжаление някои неща не се получиха и затова не спечелихме точки. Играхме в система 4-3-3. Използвахме Клаудио Маркизио по десния фланг и внесохме повече сигурност в защита с включването на Мартин Касерес, защото знаехме, че Реал (Мадрид) може да бъде много опасен на контраатаки по крилата. Когато останахме 10 срещу 11 на терена, момчетата показаха своите сърца”, добави треньорът на „бианконерите”.

„Продължаваме напред. За нас чашата е на половина пълна. Вече гледаме към финалните мачове в групата, защото трябва да се подготвим много добре за тях”, завърши 44-годишният специалист.