Дорус де Врийс е холандският вратар, който се контузи по време на мача срещу Лийдс в отминалия кръг и в 80-ата минута бе заменен от Димитър Евтимов. Това бе и официален дебют за Нотингам Форест за 20-годишния българин. Макар и само за 10 минути редовно време той направи отлични спасявания, което е видно и от прикаченото видео, пише Проспорт.бг. Митко получи много похвали именно от Де Врийс, който е бивш вратар на АДО Ден Хааг, Суонзи и Улвърхемптън. Интересното е, че за холандеца този мач бе също първи за тази календарна година.
 
33-годишният холандец, който бе привлечен от бившия мениджър Били Дейвис замени контузения титуляр Карл Дарлоу. Младият страж, както и Евтимов са продукт на нотингамската академия и по-конкретно на треньора Стив Сътън. Интересното е, че при контузиите на Дарлоу и Де Врийс се очертава в събота, срещу Борнемут, българският страж да излезе титуляр. След това, в последния кръг Нотингам приема Брайтън. Любопитното в ситуацията е, че в последните два кръга Форест може да стигне до шестата позиция в класирането и да получи право на плейоф за влизане във Висшата лига на Англия. Нотингам е само на две точки от шестия Рединг и на точка от седмия - Брайтън. С Брайтън има директен двубой в последния кърг, а Рединг ще бъде в битка срещу Донкастър и приема втория в класирането Бърли.
 
"Харесвам да работя с Дими (б.р. - Димитър Евтимов). Той е страхотно момче. Ние работихме много близко един до друг тази година. Аз, Дарлоу и Дими. Той е много млад вратар и направи дебют. Това е ново за него и аз знам какво му се случва. Говорих с него и го посъветвах да бъде спокоен. Той е много талантлив и едва в началото на своя път. Той наистина работи много здраво. Аз го харесвам и това е сигурно", коментира 33-годишният Де Врийс пред клубната телевизия на Нотингам.
 
В момента временен мениджър на отбора е Гари Бразил, но от 1 юли начело на славния клуб ще застане Стюърт Пиърс, чиято кариера е тясно свързана с Форест. Между 1985 година и 19997 година Пиърс има изиграни 401 мача с 63 гола, а дълго време носи капитанската лента. най-вероятно за треньор на вратарите Психо ще остави Стив Сътън, който е негов бивш съотборник, което е отлична новина за Димитър Евтимов и Карл Дарлоу. Момчетата са негов продукт. Карл е роден 1991 година, а Митко 1993-а.