Трансферът на аржентинския национал Карлос Тевес от Манчестър Сити в Коринтианс пропадна, след като бразилският клуб се отказа да привлече нападателя.

“Управителният борд на Коринтианс обявява с настоящото съобщение невъзможността да привлече Крлос Тевес”, гласи съобщение в официалния сайт на Коринтианс.

Всички смятаха трансферът за уреден, след като преди няколко дни “гражданите” обявиха, че са приели офертата от 40 милиона паунда за аржентинеца. Самият Тевес също изрази задоволството си от тази новина, тъй като неведнъж заявяваше, че иска да се върне в Южна Америка и да бъде по-близо до семейството си.

От Коринтианс се оправдаха, че нямало време да се оформят всички необходими документи за трансфера преди затварянето на трансферния прозорец в Бразилия утре, затова ще се опитат да вземат Тевес отново през януари.

Отборът на Интер е предложил сензационен трансфер на колегите си от Манчестър Сити. Според “Metro” италианците са предложили полузащитника Уесли Снайдер в замяна на искащия да напусне „Ийстландс” капитан Карлос Тевес.

Междувременно британските медии тиражираха сензационно, че треньорът на Интер Джанпиеро Гасперини има огромно желание да има в състава си Тевес. “Нерадзурите” са готови да включат като разменна монета в сделката и холандския национал Уесли Снайдер, който бе пред трансфер в Манчестър Юнайтед, но в крайна сметка може да се озове при градския съперник на “червените дяволи”. /БЛИЦ